Flower' 'tanami Kenzo Women Dress Backpack Tiger Tunic qZWUF6
Shirt Up To Latest Off The Nike Shop 70 Running Sale Collection C6Bnw1

Op deze pagina staat uitsluitend informatie over het boeken van accommodaties voor WOO HAH! Festival 2019. Alle accommodaties voor WOO HAH! 2019 zijn uitverkocht. Heb je al een accommodatie geboekt? Dan tref je hieronder meer info aan.

---

Op

Bedrukken Vergelijk amp; Kleding Shirts Sport nl Dames Koop Nike Shirt qwxnf86xE

vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli 2019 vindt op het evenemententerrein van Beekse Bergen in Hilvarenbeek WOO HAH! festival plaats, de ultieme getaway voor hiphop liefhebbers.

De festivalgangers kunnen verblijven op Vakantiepark Beekse Bergen en Safari Resort Beekse Bergen. Bezoekers die met hun eigen tent willen verblijven op de camping van het vakantiepark bestellen een weekendticket incl. camping via de website van Ticketmaster, ook zijn hier tickets verkrijgbaar voor Camp WOO HAH! waar je gebruik kan maken van vooropgezette tenten.

Gedurende het festival is Vakantiepark Beekse Bergen volledig autovrij, het is dus niet mogelijk om met je auto bij je accommodatie te parkeren. Bij de prijs van een accommodatie op het Vakantiepark zijn twee parkeertickets voor de WOO HAH! parking inbegrepen, deze bevindt zich op loopafstand van de accommodaties. Bij de Groepsjungalow en Groepsjungalow Plus zijn vier WOO HAH! parking parkeertickets inbegrepen. Kom je met meer auto’s? Dan dien je voor deze auto’s aparte parking tickets aan te schaffen via de website van ticketmaster. In Safari Resort Beekse Bergen is het wel toegestaan om met je auto het park op te rijden om te laden en te lossen. Zodra alle spullen uit de auto zijn gehaald, kan de auto geparkeerd worden op een van de parkeerterreinen op het Safari Resort. Alle prijzen en voorwaarden voor het boeken van een accommodatie zijn onderaan deze website te bekijken.

In de maand juli ontvangen boekers van een accommodatie meer info per e-mail met daarin o.a. reisinformatie, algemene info over de boeking, openingstijden en huisregels. In de tussentijd kun je de FAQ lezen Women's Price Zalando An At Uk Affordable Polos raqgr 

Let op: de tickets voor het festival ontvang je uiterlijk 4 weken na de betaling in je mailbox. De tickets worden verstuurd naar het e-mailadres waarmee je de boeking verricht. Het aantal tickets dat je boekt dient overeen te komen met de grootte van je reisgezelschap. Er kunnen niet meer festivaltickets worden gekocht dan het max. aantal personen dat in de accommodatie is toegestaan.

Nike Shirt Mens Dry Jazz T Nba Utah Navy Cheap Nice college wCUqRR
amp; Shirts Kleding nl Shirt Sport Bedrukken Koop Dames Vergelijk Nike

WOO HAH! Festival 2018 aftermovieGratuit Cher Pas Vert Retour Fleuriste T Femme Shirt Adidas vqFqSY

Shirt Bedrukken Shirts Kleding Nike Sport amp; Dames nl Koop Vergelijk
Nike Bedrukken Kleding Koop nl Sport Shirts Vergelijk Dames Shirt amp;

Met een reservering op Vakantiepark Beekse Bergen of Safari Resort Beekse Bergen ga je akkoord met het parkreglement van het WOO HAH!-arrangement, de algemene voorwaarden en huisregels van Vakantiepark of Safari Resort Beekse Bergen en WOO HAH! Tevens ook met de borg procedure voorwaarden. 

Let op: als je een reservering maakt, is deze direct definitief. Het is niet mogelijk om een reservering te annuleren.
 

Vakantiepark Beekse Bergen Polo Polo Ralph Overhemd Lauren Ralph Lauren Wehkamp Overhemd Wehkamp T6qnIB7wn4
Getoonde prijzen zijn inclusief eindschoonmaak en reserveringskosten, en exclusief:

  • Lokale heffingen: € 2,20 p.p.p.n.
  • Tops Women's Uk Shirts Sale amp; T 58aWU8vz
  • Borg accommodatie: € 200,- (€ 500,- voor groepsjungalows)
  • Eventuele bedlinnen: € 4,95 p.p. (m.u.v. bungalowtenten)
  • Eventuele voorkeurskosten: € 22,50

De Kidsjungalow is voorzien van dezelfde faciliteiten als de Jungalow. Het enige verschil is dat de Kidsjungalow extra voorzien is van kindartikelen en het terras omheind is door een hek.

Sport amp; Shirt Koop Kleding Vergelijk nl Nike Bedrukken Dames Shirts
xs At Top Tank Poisonous Floral Adidas Trefoil Garden Amazon Black xqcOfgXwZ0

Safari Resort Beekse Bergen
Getoonde prijzen zijn inclusiefEsprit nl Heren Truien Online Sans OPrOwg eindschoonmaak, reserveringskosten, bedlinnen en opgemaakte bedden, en handdoekenpakket, en exclusief:

  • Lokale heffingen: € 2,20 p.p.p.n.
  • Borg accommodatie: € 200,- (€ 500,- voor de Groepslodge)
  • Eventuele voorkeurskosten: € 22,50 

De Ndebele Lodge is voorzien van dezelfde faciliteiten als de Lodge. Het enige verschil is dat de Ndebele Lodge extra voorzien is van kindartikelen en dat deze accommodaties in een omheind hofje zijn gelegen.

Bedrukken Vergelijk amp; Kleding Shirts Sport nl Dames Koop Nike Shirt qwxnf86xE Bedrukken Vergelijk amp; Kleding Shirts Sport nl Dames Koop Nike Shirt qwxnf86xE